Forumul Universitatii Spiru Haret

Forumul studentilor Universitatii Spiru Haret. Forumul unde se rezolva grile, cursuri, manuale, informatii utile, teste, prietenii intre studenti .

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Impartiti | 

D.P.P.D. ( Managementul Clasei de Elevi @ Practica Pedagogica ) , sem. 2 ANUL 3

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
valentin969
***ADMIN***
***ADMIN***

Data de inscriere: 07/11/2009
Localizare: de acolo...

MesajSubiect: D.P.P.D. ( Managementul Clasei de Elevi @ Practica Pedagogica ) , sem. 2 ANUL 3   Mier Mai 18, 2011 7:31 pm

Discutii subiecte.

________USH_________
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" />
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" />Ce faci Vizitator ? Ai venit sa ajuti aici pe forum cu raspunsurile tale la intrebari ? Orice ajutor este binevenit . Multumim!!! Suspect Suspect Suspect
Sus In jos
http://spiruharet-cv.forumotion.com
valentin969
***ADMIN***
***ADMIN***

MesajSubiect: Re: D.P.P.D. ( Managementul Clasei de Elevi @ Practica Pedagogica ) , sem. 2 ANUL 3   Mier Mai 18, 2011 7:33 pm

Arrow GRILE 2010.
Atasamente
Grila evaluare finala 2010.doc
Nu aveti permisiunea sa descarcati atasamente aici.
(75 KB) Descarcat de 13 ori
manag educational an III -grila buna.doc
(137 KB) Descarcat de 18 ori
practica_pedagogica_2.doc
(34 KB) Descarcat de 27 ori

________USH_________
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" />
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" />Ce faci Vizitator ? Ai venit sa ajuti aici pe forum cu raspunsurile tale la intrebari ? Orice ajutor este binevenit . Multumim!!! Suspect Suspect Suspect
Sus In jos
mirela 73
Membru Nou
Membru Nou

Data de inscriere: 24/05/2011

MesajSubiect: Re: D.P.P.D. ( Managementul Clasei de Elevi @ Practica Pedagogica ) , sem. 2 ANUL 3   Mar Mai 24, 2011 5:14 pm

fac ceva gresit? spunemi daca este ceva in neregula.

Sus In jos
Flory_fufu
* SUPER MODERATOR *
* SUPER MODERATOR *

Data de inscriere: 05/12/2009
Varsta: 41
Localizare: BUCURESTI

MesajSubiect: Re: D.P.P.D. ( Managementul Clasei de Elevi @ Practica Pedagogica ) , sem. 2 ANUL 3   Vin Mai 27, 2011 4:29 am

nu faci nimic gresit!!!spor la invatat!

________USH_________
1% Ingerasa,99% Rebela si Rea!
Sus In jos
mirela 73
Membru Nou
Membru Nou

Data de inscriere: 24/05/2011

MesajSubiect: Re: D.P.P.D. ( Managementul Clasei de Elevi @ Practica Pedagogica ) , sem. 2 ANUL 3   Mar Mai 31, 2011 4:22 pm

nu intentionez sa le pun pe alte forumuri cum caut eu peste tot si ceilalti pot.am o colega inscrisa cu mine la modul si a picat ex,eu am reusit sa iau un 6, grilele ce le-am avut nu au fost bune.Va multumim pt aceasta grila pt ca din aceasta s-a dat.

Sus In jos
valentin969
***ADMIN***
***ADMIN***

MesajSubiect: Re: D.P.P.D. ( Managementul Clasei de Elevi @ Practica Pedagogica ) , sem. 2 ANUL 3   Mar Mai 31, 2011 4:35 pm

heyyy Felicitariiiii !!! cheers

________USH_________
Sus In jos

D.P.P.D. ( Managementul Clasei de Elevi @ Practica Pedagogica ) , sem. 2 ANUL 3

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1
Regulament la postare
1.Citeste si respecta REGULAMENTUL!
2.Nu jigni utilizatorii si nu incerca sa faci spam sau sa postezi mesaje jignitoare!
3.Nu folosi un limbaj SMS si nu face exces de smiles-uri!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul Universitatii Spiru Haret :: FACULTATEA DE MANAGEMENT BRASOV :: ANUL III MANAGEMENT BV-